zorgboerderij De Buytenhof
Proef, ruik en ervaar het boerenleven
Stacks Image 18
Duurzame geschenken

Op de Buytenhof maken onze zorggasten duurzame geschenken voor uw klanten, relaties of medewerkers. Mooie cadeau’s voor de Kerst of Pasen, of gewoon zomaar! Het zijn verschillende pakketten met producten van de boerderij, zoals onze appel- en perensappen, jams, chutney’s en koekjes. De meeste ingrediënten van deze producten zoals appels, peren, pompoenen, pruimen, kersen, aardbeien, kruiden en uien groeien op de boerderij. Onze zorggasten en vrijwilligers helpen met het binnenhalen van oogst en verwerken het tot een product in uw pakket. De zorggasten schillen bijvoorbeeld het fruit, snijden uien en vervolgens maken we er jam of chutney van. De schillen voeren we aan onze Mangalitza varkens en de mest van de varkens gebruiken we weer op het land. Zo is de kringloop van de natuur weer rond! Op de Buytenhof koopt u dus bijzondere duurzame, lokale cadeau pakketten met producten, die weinig of geen voedselkilometers hebben afgelegd èn met een mooi maatschappelijk verhaal.
Duurzamer kan het niet!

Stacks Image 6034
Stacks Image 6039
Stacks Image 6042
Stacks Image 6045
Stacks Image 153

Verschillende duurzame pakketten

Wij hebben voor u verschillende duurzame pakketten samengesteld, voor elk budget. De producten kunt u laten verpakken in een houten kistje van het sociaal bedrijf ‘Veiling kisten’ of bijvoorbeeld in onze juten ‘boerenboodschappentas’. Natuurlijk kunt u de pakketten ook naar uw wens laten aanpassen. Wij denken graag met u mee om uw geschenk helemaal naar uw zin te maken.

Duurzaam geschenk A

Dit geschenk bevat een grote fles appelsap en perensap, jam en chutney en heerlijke koekjes. Met zorg ingepakt in een houten kistje.

Prijs: € 14,85 (zonder kistje)
Prijs kistje: € 5,25

Duurzaam geschenk B

Dit geschenk bevat hetzelfde als geschenk A, uitgebreid met een zakje appelpunchkruiden, een pot stoofperen en een zakje cranberrymix. Ook dit pakket is met zorg ingepakt in een houten kistje.

Prijs: € 20,20 (zonder kistje)
Prijs kistje: € 6,95

Duurzaam geschenk C

Geschenk C bevat hetzelfde als geschenk B uitgebreid met een boerenkaasje, een potje boerenmosterd, een flesje Rotterdamse Port en een jute ‘boerenboodschappen’ tas. Dit pakket is met zorg ingepakt in een houten kistje.

Prijs: € 40,15 (zonder kistje)
Prijs kistje: € 7,95

Saptaptas

Een 'saptaptas' bevat een appelsaptap en een appelperensaptap met elk 5 liter ambachtelijke fruitsap van onze boerderij. Deze sap is geopend twee maanden houdbaar. De zorggasten verpakken de taps in onze juten ‘boerenboodschappen’ tas.

Prijs: € 23,65

Maaltijdtas abonnement

Op de boerderij stellen onze zorggasten maaltijdtassen samen. In deze papieren tas zitten alle ingrediënten en het recept om thuis heerlijke gerechten te maken of taarten te bakken. Zo maken uw relaties met deze pakketten bijvoorbeeld pompoensoep, appel-chili, oma’s kruidkoek, mediterrane linzensoep en een jachtschotel. Het is ook mogelijk om in verschillende weken uw klanten of medewerkers een maaltijdpakket aan te bieden. Zo brengt u uw bedrijf meerdere malen onder de aandacht van uw relaties! Een tas kan ook gevuld worden met groenten, fruit of sappen van De Buytenhof.

Prijs: de prijs van uw abonnement is afhankelijk van de inhoud van de gekozen maaltijdtas(sen).

Boerderijbonnen

U kunt uw relaties ook verrassen met een Boerderijbon. Deze is te besteden in onze Boerderijwinkel en/of Theeschenkerij. We kunnen de Boerderijbon voor u op een leuke manier verpakken bijvoorbeeld door de bon met een lintje aan een fles appelsap te hangen of aan een papieren tas gevuld met verschillende producten uit onze Boerderijwinkel.

Prijs: Het tegoed van de Boerderijbon kunt u natuurlijk zelf bepalen.

Stacks Image 246

Duurzaam verpakken

Uw duurzame geschenken kunt u duurzaam laten verpakken met houten kistjes. De houten kistjes worden gemaakt door Veiling Kisten. Dit is een sociaal bedrijf uit Papendrecht. Zij werken met mensen die vanwege een handicap of sociale gesteldheid niet aan een reguliere baan kunnen komen. Bij Veiling Kisten krijgen ze de kans om zich te ontwikkelen.

Stacks Image 276

Bezorgen

Wij kunnen uw geschenken in onze regio in een straal van ongeveer 20 km bezorgen. Wij rekenen hiervoor € 30 per rit. U kunt de geschenken natuurlijk ook ophalen. Dit is uiteraard gratis.

Stacks Image 6048
Stacks Image 5996

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor duurzame geschenken? Neem contact op met Lineke van der Schelde 06-46132882 of mail ons.
Lineke maakt graag met u een afspraak om een Buytenhof cadeau naar uw wens samen te stellen.

Stacks Image 6036

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten reageren positief op de duurzame geschenken van De Buytenhof. Enkele reacties:
“Een zeer welkom en positief pakket om te geven en te ontvangen, met een optimale service!”
“Erg leuk en origineel om te geven, vele enthousiaste reacties ontvangen.”
“Goede verantwoorde pakketten die echt ‘op maat’ worden geleverd door een maatschappelijk betrokken bedrijf.”

Stacks Image 5963
Stacks Image 533
Stacks Image 536
Stacks Image 539
Stacks Image 16
  1. ../resources/DuurzameGeschenken.jpg
Stacks Image 42
Volg ons!

twitter-Rood facebook-Mint

Stacks Image 107
Nieuwsbrief


Stacks Image 171
Openingstijden

De Boerderijwinkel: dinsdag van 12.00 tot 17.00 uur
woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Theeschenkerij: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Stacks Image 5156
Reserveren Theeschenkerij

U kunt reserveren bij de Theeschenkerij ' De smaak van Buyten' via het nummer 06 461 32 882 of mail ons

Stacks Image 5913
Reserveren Het Buytenhuis

Voor vergaderingen, familie ontmoetingen of bijvoorbeeld een bijzondere cursusruimte.
U kunt reserveren via het nummer 06 461 32 882 of
mail ons

Wit Logo
Contact

Zorgboerderij De Buytenhof
Stichting De Buytenhof
Rijsdijk 98
3161 EW RHOON

RESERVEREN
Theeschenkerij
De Smaak van Buyten
of Het Buytenhuis
Lineke van der Schelde
Heleen Schippers
06 - 461 32 882
desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl

Boerderijwinkel
06 - 461 32 882
boerderijwinkel@debuytenhof.nl

Zorg
José de Pijper
Diana van Langeveld
Laurine Eikelboom
06 - 151 29 993

Vrijwilligerswerk
Jolanda van der Ent
06 - 380 51 090
joolvanderent@debuytenhof.nl


Boer
Wiard Visser
06 - 479 90 138

Bedrijfsvoering
Ad Visser
06 - 443 12 783
zorgboerderij@debuytenhof.nl


twitter-Wit facebook-Beige

ANBI

Stichting De Buytenhof is door de Belastingdienst aangemerkt als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’, kortweg ANBI. Dit houdt in dat giften aan onze organisatie zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Het bedrag dat je schenkt komt dus volledig ten goede aan de doelen en activiteiten van Stichting De Buytenhof.

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan De Buytenhof geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van De Buytenhof is het niet toegestaan deze site of onderdelen ervan op een of andere wijze te verveelvoudigen.

Privacy

De Buytenhof respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld.

Stacks Image 2175
Wit Logo

Europees fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland