zorgboerderij De Buytenhof
Proef, ruik en ervaar het boerenleven
Stacks Image 18
Welkom op De Buytenhof

Waar kunt u nog de appelbloesem ruiken, aardbeien plukken en varkens zien wroeten? De Buytenhof is een plek, waar u geniet van het boerenleven en de rust van het platteland. Het is een plek, waar u samen met uw kinderen of kleinkinderen, afhankelijk van het seizoen, appels, kruiden of bloemen kunt plukken. En waar schoolkinderen zien en leren waar ons voedsel vandaan komt. Op De Buytenhof kan iedereen meewerken met de boer. Door te snoeien, plukken en hooien beleeft u de seizoenen van het jaar. 

Stacks Image 40
Boerenblog

1 februari: Italiaanse kookworkshop


De workshop is inmiddels vol, inschrijven is niet meer mogelijk.
Zaterdag 1 febrauri is er weer een nieuwe Italiaanse kookworkshop! Dit keer met thema vóór de lente. Echte Italiaanse familierecepten koken onder begeleiding van de gezellige Cooking Italians Er wordt zo veel mogelijk gekookt met producten uit de streek, dus zonder onnodig hoge transportkosten en zo veel mogelijk biologisch of in elk geval duurzaam geproduceerde producten.


Aglaia en Gainluca stellen een menu samen bestaande uit een of meerdere antipasti, een of twee primo(i), een secondo en een dolce om je vingers bij af te likken. De kookworkshop start om 18.30 uur en kost 48.50 p.p. inclusief drankjes. Inschrijven kan middels een e-mail naar eerlijksmullen@thecookingitalians.nl.Stacks Image 5910
Kom bij ons vergaderen in een inspirerende boerenomgevingStacks Image 60
Agenda


1 februari
18.30 uur
Italiaanse kookworkshop (vol)

Stacks Image 65
Twitter
Snoei De Buytenhof
Winter De Buytenhof
Laantje De Buytenhof
Boerenkar De Buytenhof
Schapenstal De Buytenhof
Naambord De Buytenhof
Boterbloen De Buytenhof
Stacks Image 16
  1. resources/Aardbei2.jpg

Vier uw feest op de boerderijHet Buytenhuis is op zaterdagen te huur voor familiefeesten zoals bijvoorbeeld babyshowers, jubilea, verjaardagen en familiereünies. Er zijn nog enkele zaterdagen beschikbaar de komende maanden, wees er tijdig bij om teleurstelling te voorkomen. Er zijn diverse boerenarrangementen voor onder andere drank, taart, hapjes en lunchgerechten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lineke van der Schelde via e-mail desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl of via 06 461 32 882.


Boerenkool


Een ware superfood is boerenkool. Extra fijn zo na de feestdagen als je weer wat extra vitamines kunt gebruiken. Boerenkool bevat de vitamines A, C en K en de mineralen magnesium en ijzer. Boerenkool bevat zelfs meer ijzer dan rundvlees.


Vers van het land, zo op je bord, duurzaam en lokaal. Verkrijgbaar in onze boerderijwinkel.Minderen met plastic?Neem gerust uw eigen tasjes en bakjes mee als u boodschappen komt doen in onze boerderijwinkel. Vinden wij heel normaal en alleen maar positief! Daarom zijn wij ook trotse partner van Zero Waste Nederland met onze sticker. Heeft u minderen met plastic als goed voornemen?


Onze boerderijwinkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.


1 februari: Italiaanse kookworkshop


De workshop is inmiddels vol, inschrijven is niet meer mogelijk.
Zaterdag 1 febrauri is er weer een nieuwe Italiaanse kookworkshop! Dit keer met thema vóór de lente. Echte Italiaanse familierecepten koken onder begeleiding van de gezellige Cooking Italians Er wordt zo veel mogelijk gekookt met producten uit de streek, dus zonder onnodig hoge transportkosten en zo veel mogelijk biologisch of in elk geval duurzaam geproduceerde producten.


Aglaia en Gainluca stellen een menu samen bestaande uit een of meerdere antipasti, een of twee primo(i), een secondo en een dolce om je vingers bij af te likken. De kookworkshop start om 18.30 uur en kost 48.50 p.p. inclusief drankjes. Inschrijven kan middels een e-mail naar eerlijksmullen@thecookingitalians.nl.Openingstijden tijdens de feestdagen


De theeschenkerij is dicht van dinsdag 24 december tot en met donderdag 9 januari.

De boerderijwinkel is dinsdag 31 december geopend tot 14 uur. Op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 december en woensdag 1 januari is de winkel gesloten.

Namens het hele team van de Buytenhof wensen wij u fijne feestdagen en een mooi & gezond nieuwjaar!

Toon meer berichten

Stacks Image 42
Volg ons!

twitter-Rood facebook-Mint

Stacks Image 107
Nieuwsbrief


Stacks Image 171
Openingstijden

De Boerderijwinkel: dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Theeschenkerij: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Stacks Image 5156
Reserveren Theeschenkerij

U kunt reserveren bij de Theeschenkerij ' De smaak van Buyten' via het nummer 06 461 32 882 of mail ons

Stacks Image 5913
Reserveren Het Buytenhuis

Voor vergaderingen, familie ontmoetingen of bijvoorbeeld een bijzondere cursusruimte.
U kunt reserveren via het nummer 06 461 32 882 of
mail ons

Wit Logo
Contact

Zorgboerderij De Buytenhof
Stichting De Buytenhof
Rijsdijk 98
3161 EW RHOON

RESERVEREN
Theeschenkerij
De Smaak van Buyten
of Het Buytenhuis
Lineke van der Schelde
Heleen Schippers
06 - 461 32 882
desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl

Boerderijwinkel
06 - 461 32 882
boerderijwinkel@debuytenhof.nl

Zorg
José de Pijper
Diana van Langeveld
Laurine Eikelboom
06 - 151 29 993

Vrijwilligerswerk
Jolanda van der Ent
06 - 380 51 090
joolvanderent@debuytenhof.nl


Boer
Wiard Visser
06 - 479 90 138

Bedrijfsvoering
Ad Visser
06 - 443 12 783
zorgboerderij@debuytenhof.nl


twitter-Wit facebook-Beige

ANBI

Stichting De Buytenhof is door de Belastingdienst aangemerkt als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’, kortweg ANBI. Dit houdt in dat giften aan onze organisatie zijn vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Het bedrag dat je schenkt komt dus volledig ten goede aan de doelen en activiteiten van Stichting De Buytenhof.

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan De Buytenhof geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van De Buytenhof is het niet toegestaan deze site of onderdelen ervan op een of andere wijze te verveelvoudigen.

Privacy

De Buytenhof respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld.

Stacks Image 2175
Wit Logo

Europees fonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland